Over ons

Wij zijn Lindi, Eveliene en Niek en wij wonen in Lent. Met veel plezier kunnen we zeggen. Dat plezier komt, omdat er ontzettend leuke mensen in Lent wonen. Maar wij missen iets in Lent. Een activiteit waarvoor we maandelijks de datum vrij houden in onze agenda’s!

Met De Lentse Markt willen wij zorgen voor nog meer leven in de brouwerij, waar iedereen samen kan verblijven én waar je leuks en lekkers kan kopen bij lokale ondernemer

“Wanneer ik door Lent fiets, realiseer ik mij altijd weer hoe Lent aan het groeien is. Groeien in nieuwe bewoners en ondernemers. Ondanks dat er meer gebeurt in Lent dan de jaren hiervoor, kan er voor mijn gevoel meer gebeuren. Er valt meer uit Lent te halen. Niets lijkt mij toffer dan Lent iets te bieden waar iedereen met plezier naar toe kan gaan.”
Lindi Meeuwsen
“Het valt me op dat er veel lokale ondernemers zijn, maar dat lang niet iedereen in Lent weet dat ze er zijn. Zonde toch! Daar moeten we wat aan doen. Hoe mooi zou het zijn als iedere Lentenaar weet wat er in de buurt te krijgen is. Daar moeten we voor gaan!“
Niek van de Werken
“In Lent zijn er ook veel mini Lentenaren. Onze dochter vindt het heerlijk om met de kinderen uit de straat te spelen. Het lijkt me fantastisch als we een plek kunnen creëren waar iedereen, zowel jong als oud, zich kan vermaken! Een heerlijke middagje uit met de hele familie”
Eveliene Vink